știri corporative

Noul showroom de uși pentru camere frigorifice la centrul nostru

marți, 10 ianuarie 2017 13:00 știri corporative

Creșterea continuă aduce multe situații noi în activitatea unei companii. Creșterea companiei noastre a depășit locațiile sale existente, astfel încât a devenit necesar să achiziționăm o locație mai mare, mai modernă, care permite și dezvoltări ulterioare.

Dispunem de imobilul de la Gyöngyös, calea Kenyérgyár nr. 9, cu o suprafață de producție de aproximativ 1400 m2, care este deservită de un spațiu social de 200 m2 și de un de spațiu modern de birouri de 200 m2. Pentru depozitare dispunem în prezent de o suprafață de sute de metri pătrați.

Nu în ultimul rând, dispunem de aproximativ jumătate de hectar de teren exploatabil pentru viitoarele dezvoltări. Sperăm ca în viitor, desfășurând activități de export și de dezvoltare a produselor și extinzându-ne activitatea de producție, să putem utiliza optim toate spațiile disponibile în noua locație.

În showroom-ul nostru puteți vedea și testa întreaga gamă de uși Igloodoors pentru spații frigorifice.

Urmăriți înregistrările următoare

Peste cele 600 buc. uși pentru spații frigorifice

știri corporative marți, 20 septembrie 2016 12:55

Ușile IglooDoors pentru spații frigorifice fabricate de compania noastră se bucură de succes imbatabil în domeniu. Anul acesta am fabricat și valorificat peste 600 buc. de uși pentru diferiți protagoniști ai industriei. Distribuitorii și utilizatorii finali sunt deopotrivă mulțumiți de …

Articolul complet

Înapoi la celelalte articole