Referințe

Denso

Livrarea de uși în camere frigorifice la uzina de producție Denso din Székesfehérvár
2017 | Magyarország, Székesfehérvár

Denso și-a mărit capacitatea de răcire cu camerele frigorifice fabricate de compania noastră mamă. Compania a fost înființată în 1997 în Székesfehérvár. A început operațiunile sale prin producția de pompe diesel, dar producția a început să crească rapid, iar astăzi fabrică o gamă largă de produse de propulsie pentru industria automobilelor, angajând aproape 5000 de oameni.

Produsele de bază cum ar fi sistemul common rail au câștigat poziția de lider de piață în Europa, datorită performanțelor excelente și funcționării ecologice. Denso este un furnizor de lider de piață în domeniul tehnologiilor, sistemelor și componentelor utilizate în industria automobilelor moderne pentru cei mai mari producători de mașini. Scopul lor este de a face din lume un loc mai bun prin furnizarea de produse și tehnologii de primă clasă și de lider mondial.

În acest scop, compania noastră a contribuit cu propria expertiză. Folosind ușile noastre de înaltă calitate IglooDoors, Denso este acum capabil să păstreze produsele răcite cu eficiență ridicată.Vedeți celelalte referințeÎnapoi la referințe