Referințe

McDonald’s Gyöngyös

Usi de sticlă ușoară pentru restaurantul futurist McDonald's din Gyöngyös
2018 | Magyarország, Gyöngyös

Având în vedere că firma noastră este de asemenea din Gyöngyös, întâlnim adesea turisti care întreabă cei mai apropiați McDonalds care conduc prin oraș. Spre dezamăgirea lor, până acum Gyöngyös nu avea lanțuri de fast-food cunoscute pe plan internațional. Cu toate acestea, acest lucru sa schimbat radical acum. McDonald’s a adus cel mai nou și ultimul său restaurant la Gyöngyös și, bineînțeles, toată atenția care îi vine. Investiția nu a fost mai mică de 500 de milioane de FTS.

Conceptul din spatele noului restaurant este numit “Experiența viitorului”. Clienții din Gyöngyös își pot plasa comenzile pe un ecran tactil și pot alege serviciul de masă – un model care există doar în Budapesta și acum în Gyöngyös. Atât designul interior cât și cel exterior al restaurantului respectă cele mai noi tendințe – eficiența energetică, durabilitatea și conservarea energiei. Cladirea fosta austera a fost transformata intr-un loc plin de viata.

Durabilitatea a fost un factor-cheie în infrastructura de arhitectură și utilități. Restaurantul cu două etaje a fost deschis pe data de 14 iunie 2018 și așteaptă clienții cu spațiu de 400 m și un spațiu de transport.

În calitate de antreprenor al companiei McDonald’s, am acceptat cu bucurie cererea de a furniza ușile camerei frigorifice ale noului restaurant. Ușile din sala frigorifică FOOD SAFE respectă cele mai înalte standarde de igienă și hrană și satisfac așteptările unui lanț global de produse alimentare fast-food. Camerele combinate standard și camerele de congelare pot fi accesate din mai multe direcții, ceea ce face ca umplerea și descărcarea să fie extrem de eficiente.

Fotografii: McDonald’s Hungary, HűtőépítőÎnapoi la referințe